Sistemul medical romanesc?

, , , , 26 May 2010

E o intreaga nebunie astazi sa te imbolnavesti. Trebuie sa faci fata unui intreg sistem animalic care nu mai are sanse de vindecare, cel putin nu foarte curand.
Trebuie intai sa ii faci fata portarului de la spital, poate cel mai important om din aceasta increngatura "mafiota". Te vei ruga de el mult si bine sa te lase cu masina inauntru. El se face ca nu asculta, dar in tot acest timp se uita in stanga si dreapta, sa nu cumva sa vina cineva in timp ce o sa ia spaga de la tine ca sa-ti permita accesul in spital.
Daca ai trecut de acest imbecil, incepi sa speri ca lucrurile vor merge bine. Aiurea!!! Te inseli amarnic! De-abia acum incolo incepe agitatia adevarata. In momentul in care intri pe usa UPU si te intampina o infirmiera grasa si cu halatul murdar. Aceasta poate fi considerata a doua persoana ca importanta in tot acest proces. Depozitul ambulant de osanza te intampina cu "Ce problema aveti, domnu'?" De parca ar fi cel putin medic rezident.
Stiti, incep eu cam emotionat - e plauzibil, deoarece ma aflu intr-o incinta la care am contribuit si eu cu ceva din impozitele pe care le platesc - as dori sa vorbesc cu un doctor, despre problema X. Ahhaa, zice obeza. Prima usa pe stanga.
Aici era momentul in care trebuia sa dau a doua spaga. Ca si portarul, grasa se uita si ea cand la stanga, cand la dreapta, sa nu o vada careva in momentul in care eu ii dadeam spaga.

To be continued....

0 comments:

Post a Comment

GlossyBlue Blogger by Black Quanta. Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS