Hi-Q: Poveste fara nume

, , , 30 January 2008

Un al doilea extras pe single de pe albumul Best of - Acustic "De 10 ani va multumim!" este gata de lansare. Hi-Q in alb...
Indragita trupa Hi-Q a pregatit o noua surpriza fanilor sai: un videoclip "prospat", la una dintre cele mai populare piese din istoria trupei, reinterpretata cu band. Piesa "Poveste fara nume", este cel de-al doilea extras pe single de pe cel mai recent album Hi-Q, Best of - Acustic "De 10 ani va multumim!"

Si cum sunt niste artisti complecsi, Nicoleta, Mihai si Florin au fost proprii gânditori si creatori ai conceptului pe care urma sa se bazeze filmarea.

Filmarile au avut loc la studiourile Castel Film intr-un decor special amenajat si pictat in alb. Albe au fost si tinutele purtate de Nicoleta, Mihai si Florin care de aceasta data nu au fost chiar "singuri" in clip. Membrii trupei au fost inlocuiti in timpul filmarilor anumitor scene de dubluri!

Acestea erau filmate din spate, in timp ce membrii trupei Hi-Q treceau in postura de regizori ai noului clip. Spre amuzamentul celor prezenti pe platourile de filmare, unul din membrii echipei chiar l-a confundat pe Florin cu "clona" sa in timp ce ii dadea indicatii pe platou. Dar, Hi-Q unici sunt...

Dupa succesul inregistrat de melodia "Buna Dimineata", este de asteptat ca si "Poveste fara nume" sa fie bine primit de catre public. In noua formula cu band de sase instrumentisti, trupa Hi-Q ridica stacheta calitatii, mai ales in concertele live "garantate" nu numai de vocile lor dar si de instrumente de cea mai buna calitate.
Mai jos HI Q videoclip
Sursa: popcorn


0 comments:

Post a Comment

GlossyBlue Blogger by Black Quanta. Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS